Mecanică

COURSE PRICE FOR FREE

Home Courses

Domeniul Mecanică 2

Domeniul Mecanică 2

Teacher

Ráduly Barnabás

Category

Course Attendees

Still no participant

Leave a Reply

Course Reviews

Still no reviews

Descrierea Domeniul Mecanică

Pregătirea viitorilor studenţi este bazată în principal pe orientarea către activitatea legată de procesele industriale de profil, asigurându-se iniţierea în utilizarea completă a tehnologiei de cel mai înalt nivel, iniţierea în proiectarea asistată a componentelor şi subansamblurilor mecanice cu ajutorul sistemelor SolidWorks, în simularea virtuală a funcţionării acestora, precum şi în conceperea şi utilizarea sistemelor de achiziţie, stocare şi prelucrare de date.

Cunoasterea sculelor si a port sculei si a instrumentelor de masura si control

Sculele si aparatele de masura si control reprezinta accesorii de nelipsit pentru utilizarea optima a utilajelor. Ele imbunatatesc procesul de prelucrare, maresc productivitatea, maresc calitatea pieselor prelucrate, ofera precizie in prelucrare la costuri scazute. Alegand Allmetech beneficiati de suport la instalare si instruire pentru scule si AMC-uri, astfel: sculele si accesoriile se monteaza direct de operator pe utilajul din dotare, iar AMC-urile simple se testeaza in momentul livrarii. Mai mult, puteti beneficia inclusiv de dotari personalizate si complete.

Programare pe CNC

Mașina-unealtă cu comandă numerică este un echipament complex dotat cu sisteme de comandă și control numeric al deplasărilor. Mașinile-unelte cu control numeric sunt dotate cu o memorie care permite păstrarea programului. Controlul numeric se referă în general la automatizarea proceselor mașinilor unelte prin programarea unor seturi de comenzi care vor fi înregistrate (vezi Codul-G), respectiv programate pe un dispozitiv extern. Conform acestei definiții se poate considera că prima mașină cu comandă numerică este mașina de țesut concepută de Jacquard (1800) care utiliza o bandă perforată pentru stocarea respectiv execuția unui set de instrucțiuni diferit. De asemenea se pot considera ca predecesoare ale acestui sistem de lucru cutiile muzicale, automatizarea cu ajutorul camelor.

Programare pe SolidCam

Beneficiati de cele mai puternice si usor de utilizat instrumente pentru a genera traseele de scule pentru frezare in 2.5 axe: recunoasterea operatiilor si control interactiv total. Dispuneti acum de programul CAM cel mai usor de utilizat, perfect integrat in mediul dvs. de lucru cunoscut, SolidWorks. Combinati aceasta usurinta in utilizare cu cele mai noi si puternice tehnologii de generare a traiectoriilor sculelor, pentru a obtine modul cel mai rapid de generare a programelor pentru frezare in 2.5 axe. Doriti sa lucrati rapid folosind piese, ansambluri si schite construite deja in SolidWorks pentru a defini operatiile de prelucrare? Vreti sa vizualizati rapid componentele si elementele de fixare? Sunteti un utilizator experimentat sau un incepator? SolidCAM ofera instrumentele necesare pentru provocarile intalnite in ambele situatii. Alegerea goemetriei printr-un control complet, a strategiilor si parametrilor operatiilor de prelucrare, recunoasterea automata a gaurilor si “buzunarelor” sunt doar cateva din optiunile care stau la dispozitia dvs.

Prin programare SolidCam producerea unei piese

Scopul programului de practica anului 2019-2020 este ca la sfarsit oricare elevii sau grupi de elevii sa fie capabil a urmari si intocmi o procedura de prelucrare si fabricatie a unei piese complete in programul SolidCam.

 

Our Main Teachers

Gépészmérnök – SC Ariadne Impex S.R.L. Ráduly Barnabás vagyok, becenevem Barni és 4 éve dolgozom CNC gépkezelőként. Azért léptem be a projektbe, mert fontosnak tartom a fiatalok fejlesztését, és tetszik az elgondolás, hogy időben rávezetjük őket a céltudatos specializálódásra. A CNC gépkezelő szakma egy viszonylag új technológia, mivel a hagyományos esztergályos és marógépkezelő szakma kihaló […]

Price : Free

Max Availability : 30

Difficulty : Începător

Location : Mediu de practică Sfântu Gheorghe

Question