Au început înscrierile

POCU 108923

29 October 2018

No Comments

Home News

Au început înscrierile

Au început înscrierile

Proiectul facilitează accesul la formarea practică adecvată a elevilor din învățământul tehnic și consolidează mediul educațional local din învățământul tehnic și profesional din Sfântu Gheorghe prin realizarea parteneriatelor de practică și prin dotarea unui mediu de practică. Practica profesională se va desfășura în perioada 26.11.2018. – 26.07.2019.

Pentru a te înscrie trebuie să îndeplinești următoarele condiții:

Elev din clasele IX.-X școală profesională sau X.-XI. liceu profesional

Ai domiciliul în județul Covasna

Urmezi cursurile din învățământul profesional și tehnic din Sfântu Gheorghe, într-unul dintre domeniile: mecanică, auto, electrotehnică.

Cei interesați pentru a se dezvolta mai bine în domeniul lor sunt bine primiți și se pot înscrie prin pagina noastră – Înscrie-te aici – accesând pagina din meniul principal. Atenție deoarece locurile sunt limitate și termenul limită pentru înscriere este 09.11.2018.


Örömmel és nyílt ajtókkal fogadjuk azokat akiket érdekel, hogy fejlődjenek a szakmájukban. Minden érdeklődő be tud iratkozni a – Jelentkezz itt – oldalon amit a főoldalon található menüpontnál lehet elérni. Figyelem mert a helyek száma korlátozott és csak 2018.11.09-ig lehet jelentkezni.

Metodologia de selecție pentru anul școlar 2018-2019